Guiden inneholder presentasjon av 100 av de mest populære hvitvinene i Norge. Vinene presenteres med en kort karakteristikk, illustrert med bilder av flaskene og med informasjon om pris, årgang, land og distrikt, druetype og hva slags mat som passer til. Ved hver vin er det også plass til egne notater og et testskjema der du kan gjøre en egen vinanalyse med kommentarer og poeng for utseende, duft, smak og helhetsvurdering. Boka har også generell informasjon om ulike druer og vindistrikter. Har alfabetisk register og register etter popularitet.
Forlag Orion
Utgivelsesår 2002