Omtale fra forlaget
På sin ambisiøse reise gjennom osteverdenen er Tom Helge Sørensen kommet til osteklassen de mugne går i, anført av franske klassikere som Brie og Camembert. Mesterkokken og ostekjenneren gjør deg kjent med dem og 24 klassekamerater, hvordan de er blitt til, hvordan de bør behandles og til slutt nytes. Du får også 54 oppskrifter og en solid porsjon Frankrike. Avec plaisir!
Forlag Ostehuset
Utgivelsesår 2013
Format Innbundet
ISBN13 9788299869515
EAN 9788299869515
Serie Min ost (2)
Omtalt sted Stavanger
Språk Bokmål
Sider 207
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket