Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken forteller hva man kan vente seg av de moderne hvitvinene, hvordan de lages og hva de kan kombineres med av mat. Det gis også en gjennomgang av de viktigste hvitvinsproduserende land og regioner, med tips om produsenter det er verdt å lete opp.
Omtale fra forlaget
Hvite viner er veldig forskjellig fra de røde. De har ikke bare en annen farge, men de drikkes kjøligere, til andre anledninger og til andre typer mat. Og naturligvis smaker de helt annerledes. Denne boken gir innsikt i hvitvinens hemmeligheter på en enkel måte, og beskriver hvordan hvitvin bør nytes, hvorfor hvitvin stiller andre krav til konsument og produsent, og gir anbefalinger som gjør veien frem til større nytelse kortere.
Forlag Boksenteret
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788276833720
EAN 9788276833720
Språk Bokmål
Sider 135
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket