Hviskende stemmer

av (forfatter) og Jan Chr. Næss (oversetter).

Gyldendal 2024 E-bok

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

På en hagefest en sensommerkveld i Harlow Street møter gatens nykommer Rebecca sine nye naboer. Blant disse er Blair - den dedikerte hjemmeværende husmoren som ofrer alt for datteren sin - og Whitney. Whitney Loverly har det perfekte liv. Hun er vakker med en god karriere, er gift med en dedikert ektemann og er mor til tre veloppdragne barn. Hadde det ikke vært for et åpent vindu ville alle i Harlow Street fortsatt å tro dette. Mødrene i nabolagets lojalitet for hverandre utfordres når en ulykke fører til at et av barna havner på sykehus. Tvil sås om det ligger noe skyld bak ulykken, og mødrene blir tvunget til å se de rundt seg i et nytt lys. I desperate forsøk på å holde én hemmelighet røpes andre på veien. Ashley Audrain’s roman Hviskende stemmer utforsker spekteret av morsrollen og hvor langt man er villig til å strekke seg for å beskytte barnet sitt. Spesielt skildres påkjenningen av hvordan det er når morskjærligheten utfordres ikke bare utenfra, men også innenfra.

Utgivelsesår 2024

ISBN13 9788205592629

EAN 9788205592629

Genre Psykologiske thrillere

1 bokelsker følger dette verket.