Hverdagskost

mer enn saltsild og havrelefse

Cappelen 2004 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir et bilde av tradisjonell, norsk hverdagsmat. Varianter av enkelte retter finnes som tradisjon flere steder i landet, mens andre er høyst lokale. Oppskriftene er nennsomt juster slik at det er mulig å følge dem selv i dagens moderne kjøkken. Med register.

Omtale fra forlaget

Mer enn saltsild og havrelefse. Bestemors og oldemors mat er populær igjen. Norsk tradisjonsmat er næringsrik og smakfull. Fra naturens side er Norge velsignet med gode råvarer, og vi kan lære av fortidens husmødre hvordan de best kan utnyttes. I denne boka dreier det seg om hverdagsmaten, og den som tror at det var snakk om bare saltsild og havrelefse må tro om igjen.
Anmeldelser:
"..En kokebok for nostalgikere,..et oppslagsverk på norsk matkultur og -tradisjon" KK
Les også:
Området rundt Oslofjorden
Festmat
Vestlandet
Kaker og desserter

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788202238001

EAN 9788202238001

Serie Norsk mat fra landsdel til landsdel

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 103

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket