Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir et bilde av tradisjonell, norsk hverdagsmat. Varianter av enkelte retter finnes som tradisjon flere steder i landet, mens andre er høyst lokale. Oppskriftene er nennsomt juster slik at det er mulig å følge dem selv i dagens moderne kjøkken. Med register.
Omtale fra forlaget
Mer enn saltsild og havrelefse. Bestemors og oldemors mat er populær igjen. Norsk tradisjonsmat er næringsrik og smakfull. Fra naturens side er Norge velsignet med gode råvarer, og vi kan lære av fortidens husmødre hvordan de best kan utnyttes. I denne boka dreier det seg om hverdagsmaten, og den som tror at det var snakk om bare saltsild og havrelefse må tro om igjen.
Anmeldelser:
"..En kokebok for nostalgikere,..et oppslagsverk på norsk matkultur og -tradisjon" KK
Les også:
Området rundt Oslofjorden
Festmat
Vestlandet
Kaker og desserter
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788202238001
EAN 9788202238001
Serie Norsk mat fra landsdel til landsdel
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 103
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket