Hvalstrand bad

maten, arkitekturen, historien

av (forfatter), Eira Kjernlie (forfatter), Peter Lawrance (forfatter) og Helga Bu (illustratør).

Schibsted 2002 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Hvalstrand Bads kjøkkensjef røper over 30 av sine beste oppskrifter i denne boken. I tillegg får vi høre om bygningens historie og arkitektur, om badekultur og dristige menn i stupetårnet, om lørdagsdans og om romantikken som alltid blomstret. Restauranten på Hvalstrands Bad i Asker åpnet 1934, og er bygget i funkisstil. Har oppskriftsregister og kildehenvisninger.

Omtale fra forlaget

Hvalstrand Bads kjøkkensjef røper over 30 av sine beste oppskrifter i denne boken. I tillegg får vi høre om bygningens historie og arkitektur, om badekultur og dristige menn i stupetårnet, om lørdagsdans og om romantikken som alltid blomstret. Restauranten på Hvalstrands Bad i Asker åpnet 1934, og er bygget i funkisstil. Har oppskriftsregister og kildehenvisninger.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788251619653

EAN 9788251619653

Omtalt sted Akershus

Språk Bokmål

Sider 126

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket