Boka ser på alle sidene ved buddhismen og tar opp temaer som hvordan buddhismen oppstod, hva Buddhas lære var, ulike grupper buddhister og livet i et buddhist-kloster. Har ordliste og register.
HVA VET VI OM BUDDHISME
Hvordan oppsto buddhismen? Hva var Buddhas lære? Finnes det ulike grupper av buddhister? Hvordan er livet i et buddhist-kloster?
Dette er bare noen av de mange interessante spørsmålene som blir stilt i denne fengslende boken om den buddhistiske verden.
Forfatteren, Anita Ganeri, har universitetsgrad i indiske studier. Hun er heltidsforfatter av barnebøker.
Hva vet vi om .#11;Denne serien presenterer en spennende ny måte å finne ut om forskjellige religioner rundt om i verden på. Ved hjelp av ypperlige fotografier og illustrasjoner utforsker hver bok alle sider ved en religion. I alle bøkene er det en tidsakse og en ordliste.
Andre titler i serien#11;Hva vet vi om hinduisme#11;Hva vet vi om jødedom#11;Hva vet vi om islam#11;Hva vet vi om kristendom
Forlag Damm
Utgivelsesår 2000