Hva var det jeg sa? II

- om å løpe og kjøpe bolig og andre økonomiske spørsmål

Hegnar media 2018 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Han omtales som redaktør, utgiver, samfunnsdebattant og investor. Lederskribent hadde kanskje vært en mer presis betegnelse. Hele 10.000 lederartikler har Trygve Hegnar skrevet siden starten i 1971, først i Kapital og siden i Finansavisen. Virksomheten er faktisk trappet opp de siste årene, et lite vitnesbyrd om virketrang utover det vanlige.

For 15 år siden, i forbindelse med Trygve Hegnars 60-årsdag, utgav vi en samling av 600 av hans lederartikler frem til da i boken Hva var det jeg sa?. Boken solgte 15.000 eksemplarer. Nå, 15 år etter, i forbindelse med hans 75-årsdag, utgir vi et utvalg av 750 lederartikler siden da i boken Hva var det jeg sa? II.

Utvalget artikler favner et vidt spekter av temaer fra børs, politikk og næringsliv, og gir et godt bilde av hans virke som lederskribent. Her er de store sakene, de gjennomgående linjene og de personlige kjepphestene - og ikke minst engasjementet og skrivegleden.

Forlag Hegnar media

Utgivelsesår 2018

Omtalt sted Norge

Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

1 bokelsker følger dette verket.