Steinar Andersen virker vellykket, velproporsjonert og er akkurat en slik type volleyballaget trenger for å slå naboskolen Øsbus i turneringa. Men hvorfor kommer han aldri på trening om kveldene? Hva er det egentlig som foregår i det hvite huset oppi Krakaplassen?
Hva er egentlig i veien med Steinar Andersen? Han virker så vellykket, så velproporsjonert, så spretten. Han er akkurat en slik type laget trenger om de skal ha noen sjanse til å vinne volleyballturneringa mot naboskolen Øsbus. Desto mer ergerlig er det at han aldri viser seg om kveldene på trening. Hvorfor alle disse unnvikende svarene når de spør om årsak? Hva er det egentlig som foregår bak veggene i det hvite huset oppi Krakaplassen?Eigil Steinsfjord (f. 1945) har siden 1975 arbeidet som lektor ved Valdres vidaregåande skule. Han har tidligere utgitt tre skjønnlitterære voksenbøker og hatt en rekke skuespill oppført. Dette er hans første roman beregnet på ungdom.
Forlag Commentum
Utgivelsesår 2012