Det er 80 år siden den første historien om Ole Brumm kom ut i bokform i England i 1926. I denne boken kan man innledningsvis lese en kort introduksjon til Ole Brumm, fra bøkene av A. A. Milne til Disney-konsernets tegneserieversjon. Hoveddelen av boken består av tre deler med striper og historier fra tegneserien: Ole Brumms eventyr, Nasse Nøffs eventyr og Tigergutts eventyr. Med oversikt over norske og utenlandske nettsider viet Ole Brumm, fanklubber, interesseorganisasjoner, varer, samleobjekter og filmer om Ole Brumm og vennene.
Forlag Egmont serieforl.
Utgivelsesår 2006