Boken gir informasjon om hotellovernatting og restauranter langs pilegrimsveien fra Puy-en-Velay i Frankrike til Santiago de Compostela i Spania. Forfatteren gikk selv vandringen i 2007, og bidrar også med pakketips og praktisk veiledning.
Pilegrimsvandrer om dagen, med turistkomfort om kvelden!! Dette er boka for deg som liker fysiske utfordringer - men som er villig til å betale litt mer for å kun dele rom med den du reiser sammen med, ha eget bad og få middag og god vin servert på restaurant om kvelden. I 2007 gikk jeg fra Le Puy-en-Velay i Frankrike til Santiago de Compostela i Spania. En fantastisk vandring på rundt 160 mil som det tok 9 uker å gjennomføre. Jeg fant raskt ut at å bo på hotell og spise på restaurant slett ikke kostet en formue - selv om det føltes veldig luksuriøst. I denne boka har jeg byttet ut konseptet "hytte-til-hytte" med "hotell-til-hotell". Jeg har ikke satt opp etapper - det gjør du lett selv etter hvor langt du vil gå. Og noen pakketips og praktisk veiledning skal du selvsagt få! God tur!
Forlag Marianne Limseth Larsen
Utgivelsesår 2008
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.