Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Blant over femti retter vil kokker på alle nivåer finne oppskrifter med uvante, smaksterke utfordringer. Her brukes pasta til sunne vegetariske oppskrifter, til sterke skalldyr- og fiskeretter, til eksotiske krydrete retter med all slags kjøtt og til kremete sauser. Alle oppskriftene bruker tørket pasta og ingredienser som man lett finner i innvandrerbutikker og i velassorterte dagligvarebutikker. På faktasidene kan man lese om italiensk og asiatisk pasta, om å lage pasta selv og om det beste kokeutstyret. Med ingrediensliste og register.
Omtale fra forlaget
Blant over femti retter vil kokker på alle nivåer finne oppskrifter med uvante, smaksterke utfordringer. Her brukes pasta til sunne vegetariske oppskrifter, til sterke skalldyr- og fiskeretter, til eksotiske krydrete retter med all slags kjøtt og til kremete sauser. Alle oppskriftene bruker tørket pasta og ingredienser som man lett finner i innvandrerbutikker og i velassorterte dagligvarebutikker. På faktasidene kan man lese om italiensk og asiatisk pasta, om å lage pasta selv og om det beste kokeutstyret. Med ingrediensliste og register.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788251617475
EAN 9788251617475
Språk Bokmål
Sider 111
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket