Dette er et mytisk epos, em dramatisk saga fra en verden der guder og folkeslag strides om land, rikdom og makt. Forfatteren tar oss med inn i en verden som minner om vår egen jernalder, men hvor guder og trolldom fremdeles spiller en viktig rolle i skjebnens gang. Sagaen henter elementer både fra norrøn og keltisk mytologi.
Horngudens tale er et mytisk epos, en dramatisk saga fra en verden der guder og folkeslag strides om land, rikdom og makt. Forfatteren tar oss med inn i en verden som minner om vår egen jernalder, men hvor guder og trolldom fremdeles spiller en viktig rolle i skjebnens gang. Den gode historien står sentralt i denne sagaen, som henter elementer fra norrøn og keltisk mytologi.Med denne pocketutgaven foreligger de tre første bøkene i ett bind. B. Andreas Bull-Hansen er en av våre mest leste forfattere innen den mytiske sjangeren, og har hittil utgitt fire bøker i serien Horngudens tale.
Forlag Tiden
Utgivelsesår 2000