Av alle hestene på Lillebygården er det Sigge som er Elinas yndlingshest, og nå er det snart vinterferie, og da skal Elina være i stallen hver dag. Elina skal ri Sigge til den store rideskolen, der de skal få prøve å ri i et ordentlig ridehus. Men på tribunen sitter Jossan og venninnene hennes og ser på. Elina vil så gjerne vise at hun kan galoppere og hoppe med Sigge. Men Sigge er i sitt aller mest rampete humør, og alt blir feil ? Lin Hallberg er blitt kalt dronningen av svenske hestebøker, og skriver spennende, nært og varmt om livet i stallen ? og om skolen, vennene og familien ? i en form som er lett å lese for unge lesere. Margareta Nordqvists illustrasjoner er perfekte til serien om Sigge.
Utgivelsesår 2022
Format Lydfil
ISBN13 9788205579101
EAN 9788205579101
Serie Sigge (9)
Dette er rett og slett en kjempesøt serie for hestefrelste småjenter. :o) Tror jeg har lest alle og samtlige er godt skrevet og jeg er helt sikker på at hestejentene på småtrinnene elsker denne serien! Likeså samme forfatters serie om ponnien Teddy. :o)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.