Homsepatruljen

fab 5- guiden til bedre utseende, bedre mat, bedre klær, bedre manerer og bedre bolig

av (forfatter), Kyan Douglas (forfatter), Thom Filicia (forfatter), Carson Kressley (forfatter), Jai Rodriguez (forfatter), Børge Skråmestø (oversetter) og Irene Inman Tjørve (oversetter).

Gyldendal fakta 2004 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er fra tv-serien Homsepatruljen. Forfatterne forteller hvordan du kan få en bedre livsstil, personlig hygiene, klesstil, et smartere hjem og bli en bedre kokk. Hver av de fem er eksperter på hvert sitt område innenfor mat og vin, hudpleie og hår, interiør, mote og kultur. Med register.

Omtale fra forlaget

«Bli en bedre utgave av deg selv» med rådene fra de fantastiske 5. Sammen forvandler de stadig nye frosker til alle kvinners drømmeprinser. Homsepatruljen består av fem svært stilige, humoristiske og morsomme homofile menn - alle eksperter på hvert sitt område: mat og vin, hudpleie og hår, interiør, mote samt kultur. Tenk deg at disse fem invaderer livet ditt. Tar tak i svakhetene og styrkene dine, og i løpet av en dag forvandler deg totalt. Alt foreløper helt smertefritt - med mindre du har svært kraftig kroppsbehåring ...Hver uke tar Homsepatruljen for seg en ny mann i TV-serien sin. Hver uke styler de opp en-eller-annen-hvermannsen slik at han blir bedre kledd, blir seg mer bevisst huden og håret sitt, får bedre manerer og blir en bedre kokk i et re-stylet hjem.Akkurat som TV-serien fokuserer boken på enkle, men varige livsstilendringer. Den får deg til å tenke gjennom din personlige stil: Er det slik jeg vil ha det hjemme? Er det slik jeg vil se ut? Eller trenger jeg noen gode råd for å ta meg bedre ut? Hvordan kan jeg kombinere det beste fra klesskapet mitt med noen nye, nyttige innkjøp? Hvordan kan jeg få den grå sofaen som jeg er så glad i, til å passe bedre inn i interiøret hjemme?

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788205331297

EAN 9788205331297

Språk Bokmål

Sider 256

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket