Hold hesten frisk

forebygging og behandling av sykdommer

av (forfatter) og Bernt Green (forfatter).

Damm 2001 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken er et referanseverk i forebygging og behandling av sykdommer og skader som hester kan bli utsatt for. Boken gir veiledning i å tolke symptomer, foreta undersøkelser og behandle hesten. Den inneholder også opplysninger om norsk regelverk, norske behandlingsmetoder og medisiner som er tilgjengelige i Norge. Boka er et verktøy i hestefagutdannelse og for alle som arbeider med hester eller har hest som hobby: Hesteeiere, hestepassere, veterinærer, hovslagene, ryttere, kusker og andre hesteentusiaster. Har stikkordregister.

Omtale fra forlaget

HOLD HESTEN FRISK
Hold hesten frisk er et referanseverk i forebygging og behandling av sykdommer og skader som hesten kan bli utsatt for. Boka gir konkret veiledning i å tolke symptomer, foreta undersøkelser og behandle hesten, og den instruktive teksten er ledsaget av 300 detaljerte illustrasjoner. Den inneholder også opplysninger om norsk regelverk, norske behandlingsmetoder og medisiner som er tilgjengelig i Norge.
Boka er et nyttig verktøy i hestefagutdannelse og for alle som arbeider med hester eller har hest som hobby: Hesteeiere, hestepassere, veterinærer, hovslagene, ryttere, kusker og andre hesteentusiaster. Boken er skrevet av professor Harry Pettersson og veterinær Bernt Green ved dyrehospitalet i Helsingborg. Begge forfatterne har mangeårig kompetanse i hestesykdommer. Lisbeth Rannem, universitetslektor ved veterinærhøyskolen, har tilrettelagt boka for norske forhold.
Anatomi . bedekning . drektighet . føll . for . stall- hover . smittsomme sykdommer . sår . misdannelser . parasitter . hudsykdommer - fordøyelse . kastrering . øye- og øreplager . doping . salg . kjøp - forsikring

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2001

Format Innbundet

ISBN13 9788251781619

EAN 9788251781619

Språk Bokmål

Sider 252

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket