Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokebok med oppskrifter basert på aktuelle matvarer fra denne årstiden. Har egne kapitler om råvarer, tilberedninger, høstens spesialiteter, forretter, supper og salater, hovedretter, småretter og tilbehør, og desserter. Med register.
Omtale fra forlaget
Til alle tider har overflødighetshornet vært høstens symbol. På denne tiden av året er kjøkkenhagen, grønnsakdisken og torgbodene fulle av alt det sommersolen har lokket frem fra jorda. Med et nytt drag i lufta ute trekker vi inn i kjøkkenvarmen og lager deilige retter av høstens råvarer. For første gang på lang tid ber vi gjestene våre innendørs og serverer rykende varme supper og gryter, tester årets vilt og smaker på frukthøsten i form av en saftig eplepai. Høstens råvarer bys oss i stor variasjon og mangfoldighet. Grønnsaker og frukt er saftige og fulle av vitaminer og smak og løfter om overskudd til en lang vinter.
Forlag Gr√∏ndahl og Dreyer
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788250425088
EAN 9788250425088
Serie Årstidskjøkkenet
Språk Bokmål
Sider 128
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket