Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka tar for seg hjort som art og ressurs og ser på bl.a. hjortens biologi, oppdrett av hjort, hjortejakt, slakting av hjort, mørning av hjortekjøtt og partering av hjorteslakt. Boka har også oppskrifter på mat av hjortekjøtt.
Omtale fra forlaget
Boka tar for seg hjort som art og ressurs og ser på bl.a. hjortens biologi, oppdrett av hjort, hjortejakt, slakting av hjort, mørning av hjortekjøtt og partering av hjorteslakt. Boka har også oppskrifter på mat av hjortekjøtt.
Forlag Landbruksforl. Stiftelsen Norsk Hjortesenter
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788252927245
EAN 9788252927245
Språk Bokmål
Sider 232
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket