En død kvinne blir funnet av noen smågutter i et skogholt. Kvinnen har blitt kvalt, klærne hennes er revet i stykker, og mobiltelefonen er borte. Alt tyder på at det er et seksuelt motivert drap. Dette blir starten på en politietterforskning som går alt annet enn problemfritt.
Johan Axberg og kollegene ved Sundsvall-politiet setter i gang jakten på morderen med svært lite å gå på. Den eneste ledetråden politiet har, ser ut til å være en rød Golf som ble sett i området der kvinnen ble drept.
Axbergs beste venn, legen Erik Jensen, har problemer i ekteskapet med Sara. Forholdet deres er i ferd med å rakne, og ingenting ser ut til å kunne bringe dem tilbake til hverandre. Når Sara drar på et skrivekurs i Frankrike, innleder hun et forhold til en annen mann – en affære som vil koste både henne og familien dyrt.
Hjertets mørke er den tredje romanen i Jonas Moströms serie om Johan Axberg, Sofia Waltin og de andre kriminalbetjentene i Sundsvall.
Forlag Bonnier norsk forlag
Utgivelsesår 2024
Serie Axberg-serien (3)
Genre Politi og detektiver Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelsker følger dette verket.