Hjerterom ; Kvinnen i nabohuset

av (forfatter), Kathie DeNosky (forfatter), Katja Karlsen (oversetter) og Kathie DeNosky (oversetter).

Harlequin 2022 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Hjerterom Miniserie: Mektigst i Miami (1) Nina Taylor rekker knapt å tre inn i hotellsuiten sin før hun kolliderer med Hollywoods ukjente bad boy, Julian Knight. For å løse problemet med dobbelbookingen, tilbyr Julian seg å dele på rommet. Det tar imidlertid ikke lang til før sladderpressen trekker skandaløse slutninger. Det drøyer heller ikke før Nina og Julian faller for fristelsen og også deler seng. Heldigvis er suiten bare booket for en uke, for med tanke på hvor ulike de er, ville det aldri kunne bli noe langvarig mellom dem … Kvinnen i nabohuset Rancheieren T.J. Malloy trenger aldri å tenke seg om to ganger – han vet hva han vil, og han er klar for å ofre alt for å nå målene sine. Derfor redder han uten å nøle den vakre Heather Wilson fra de store oversvømmelsene, og lar henne flytte inn på ranchen hans. Følelsene mellom dem blir umulig å ignorere. Men Heather er vanskelig å flørte med, og T.J. innser at han har en stor utfordring foran seg …

Forlag Harlequin

Utgivelsesår 2022

Serier Passion Mektigst i Miami (1)

Genre Romantikk