Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er boken for dem som har høyt kolesterolinnhold i blodet, eller som vil unngå å få det. Her er oppskrifter på hverdags- og festmat som kan være med på å senke blodkolesterolet og samtidig påvirke andre risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer, for eksempel høyt blodtrykk og overvekt. Foruten å være en oppskriftsbok gir Hjertegod mat tips om hvordan man kan lære seg bedre matvaner, den har næringsberegninger og medisinske kommentarer. Bokens forfattere er fremtredende svenske spesialister.
Omtale fra forlaget
Dette er boken for dem som har høyt kolesterolinnhold i blodet, eller som vil unngå å få det. Her er oppskrifter på hverdags- og festmat som kan være med på å senke blodkolesterolet og samtidig påvirke andre risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer, for eksempel høyt blodtrykk og overvekt. Foruten å være en oppskriftsbok gir Hjertegod mat tips om hvordan man kan lære seg bedre matvaner, den har næringsberegninger og medisinske kommentarer. Bokens forfattere er fremtredende svenske spesialister.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1991
Format Innbundet
ISBN13 9788203164118
EAN 9788203164118
Språk Bokmål
Sider 111
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket