Hjernen og Gud

og hvorfor hjernen er opptatt av sex, mat og makt

av (forfatter).

Altruistisk forl. 2005 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren hevder i denne boka at alle sider ved oss mennesker og våre guder handler om biokjemiske prosesser i biologiske sammenhenger. Han viser hjernens utvikling, og hva hjernen har betydd for sivilisasjoner og kulturer. Den viser også hvordan mennesker, herskerne, har brukt religioner og mystikk for å skaffe seg makt. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Boken .Hjernen og Gud. er den første boken som Altruistisk Forlag gir ut. Hjernen og Gud forteller den menneskelige hjernes historie. Boken viser hva hjernen har betydd for våre kulturer, sivilisasjoner og religioner. Den avmystifiserer alle religioner og viser hvordan hver enkelt religion har blitt til, hvordan religionene dyrkes i dag og hvilken betydning hver enkelt religion har for politiske og religiøse konflikter. Hjernen og Gud viser forholdet mellom nevrologi og religioner, og viser at det er den menneskelige hjerne som har skapt Gud. Det er ikke Gud som har skapt mennesket. Boken viser hvilke prosesser som skjer i hjernen når vi har religiøse opplevelser. Konklusjonen er at alt er biokjemi i biologiske sammenhenger. Hjernen og Gud viser hvordan herskerne til alle tider har brukt religioner som en hersketeknikk og viser hvordan hemmelige nettverk styrer verden i dag. Boken snur opp ned på mange konvensjoner og tegner et politisk bilde som er helt annerledes enn det folk er vant til å tenke, blant annet at det er den internasjonale bankliga, storfinansen, som styrer verden. Hvis man liker bøker som Da Vinci-koden, da er dette en god bok!

Bokdetaljer

Forlag Altruistisk forl.

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788299667708

EAN 9788299667708

Språk Bokmål

Sider 544

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket