Hjemsøkt

av (forfatter) og Frøydis Arnesen (oversetter).

Schibsted 2012 Heftet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Verden er befengt med spøkelser som angriper de levende. Chess er heks, og jobber som åndejeger for Sannhetskirken. Hun er også avhengig av piller, og nå skylder hun en av de farligste lederne i Downside penger. For å betale ned gjelden sin må Chess ta en jobb som innebærer svart magi og en demonisk fiende. Dette er den første boka om Chess.

Omtale fra forlaget

Chess Putnam, heks og åndejeger, strever for å overleve i den mørke bydelen Downside. Verden er ikke slik den en gang var - de døde har stått opp, og gjenferdene har angrepet de levende. Den evige sannhets kirke har reddet menneskene og styrer verden med hard og sikker hånd. Men det er fortsatt mange som hjemsøkes av de døde, og Chess får stadig nye oppdrag. Men Chess har også sine egne problemer. Hun skylder en av de farligste lederne i Downside penger og blir nødt til å si ja til en jobb som involverer svart magi og en demonisk fiende. Kan Chess klare å redde de uskyldiges sjeler - og seg selv ...?

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9788251671613

EAN 9788251671613

Serie Udødelig spenning (18)

Genre Spenning

Språk Bokmål

Sider 378

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket