Hjemmebakt ferskt brød

av (forfatter) og Øystein Westlie (illustratør).

Cappelen Damm faktum 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (2 terningkast.)

17 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Boka for alle som er glad i godt, ferskt brød!
Jeg har satt meg som et ubeskjedent mål at dette skal være en brødbok både for deg som aldri har bakt før, men som har lyst til å prøve; for deg som vil at ting skal gå fort unna, og for deg som synes det er greit at det går seks-sju dager fra du starter med brøddeigen til du kan ta ferdigstekt brød ut av ovnen.
Her finner du oppskrifter som både er svært enkle og raske, og oppskrifter som krever lengre "modning". Men de gir alle veldig godt bakverk, enten det er frokostbrød, mange sorter "småbrød" eller søtt bakverk. Oppskriftene er både inspirert av norske mattradisjoner, såvel som mange fremmede og eksotiske smaker.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm faktum

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788202386566

EAN 9788202386566

Språk Bokmål

Sider 165

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

17 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Hjemmebakt" av Marit Røttingsnes Westlie
  • "Nybakt! - gjærbakst i alle varianter" av Marit Røttingsnes Westlie
  • "Lettvint middag i gryte og langpanne" av Marit Røttingsnes Westlie
  • "Matpakka - i barnehagen, på skolen, på tur" av Marit Røttingsnes Westlie
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Strikking - gammel teknikk i ny design" av Lilly Secilie Brandal
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Nigellas sommermat" av Nigella Lawson
  • "I Roald Dahls kjøkken" av Roald Dahl
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
Alle bokanbefalinger for dette verket