Omtale fra forlaget
Boka for alle som er glad i godt, ferskt brød!
Jeg har satt meg som et ubeskjedent mål at dette skal være en brødbok både for deg som aldri har bakt før, men som har lyst til å prøve; for deg som vil at ting skal gå fort unna, og for deg som synes det er greit at det går seks-sju dager fra du starter med brøddeigen til du kan ta ferdigstekt brød ut av ovnen.
Her finner du oppskrifter som både er svært enkle og raske, og oppskrifter som krever lengre "modning". Men de gir alle veldig godt bakverk, enten det er frokostbrød, mange sorter "småbrød" eller søtt bakverk. Oppskriftene er både inspirert av norske mattradisjoner, såvel som mange fremmede og eksotiske smaker.
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788202386566
EAN 9788202386566
Språk Bokmål
Sider 165
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket17 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket