Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Gjennom 80 regionale oppskrifter formidler Giancarlo og Katie matlagingsmetodene som har vært brukt av flere generasjoner i Caldesi-familien. Oppskriftene er inndelt i kapitlene Antipasta og grønnsaker, Kraft og supper, Pasta - fersk og tørket, Kjøtt, fjærfe og vilt, Fisk og sjømat, Desserter og syltetøy samt Bakverk og pizza. Har register.
Omtale fra forlaget
Følg Giancarlo Caldesi . suksessrik chef i London . tilbake til hans opphav i en liten landsby utenfor Montepulciano i Toscana. Herfra presenterer han tradisjonsrike Toskanske oppskrifter, pluss sine personlige favoritter, overlevert gjennom generasjoner i familien Caldesi.
Leseren får en ektefølt innføring i Toskanske mattradisjoner, sammen med beretningen om Giancarlo Caldesi som arbeidet seg opp fra fatteslige kår på den Italienske landsbygda til å bli kjent restauratør og TV-kokk i England.
Deretter følger 80 pedagogiske og lettfattelige oppskrifter som er organisert systematisk i kapitler som "Antipasta og grønnsaker", "Kraft og supper", "Pasta", "Kjøtt, fjærfe og vilt", "Fisk og sjømat", "Desserter og syltetøy" samt "Bakverk og pizza".
Boken er vakkert illustrert med bilder av matretter og nydelige Toskanske landskaper.
Et must for alle Italiafrelste!
Forlag BBC Books Mentus
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788299737401
EAN 9788299737401
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket