Hjelpepleieren 2

av (forfatter), Brit Brandsdal Eriksen (forfatter), Eva Berg Kristoffersen (forfatter), Knut Laake (forfatter) og Norma Saugen (forfatter).

Universitetsforlaget 1995 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka setter hjelpepleierens ansvar og arbeidsoppgaver inn i en faglig sammenheng. Studieretningsfagene sykepleie med støttefag og sosialkunnskap blir integrert ut fra et helhetlig menneskesyn med pasienten i sentrum. Med dette for øyet er bøkene bygget opp uten modulstruktur. Innledningsvis presenteres likevel en oversikt som viser modulene. Bøkene dekker til sammen modulene 3, 4, 5, 6, 7 og 8 for både VK1 og VK2 hjelpepleier. Illustrert. Har oppgaver, oversikt over aktuelle lover samt stikkordregister.

Omtale fra forlaget

Boka omhandler blant annet svangerskap og fødsel, spedbarn- og barselpleie, barn og helse, funksjonshemning og sykepleie ved ulike symptomer og sykdommer. Prosedyrer i sykepleie er utførlig beskrevet og innarbeidet i teksten der det er mest naturlig. Oppgavene i boka er varierte og legger vekt på både teoretiske og praktiske kunnskaper.Boka er den andre av to bøker for hjelpepleierfaget. Denne serien inneholder det viktigste stoffet innenfor yrkesteorien på videregående kurs VK1 og VK2. Bøkene gir en integrert framstilling av sykdom, forebygging, behandling og pleie med vekt på hjelpepleierens funksjons- og ansvarsområde. Bak i bøkene er det en oversikt som viser hvordan bok 1 og 2 omhandler modulene 1 til 6 på VK1 og modulene 1 til 9 på VK2.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1995

Format Innbundet

ISBN13 9788200415473

EAN 9788200415473

Språk Bokmål

Sider 680

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket