Enhver by er unik. Det er spennende og lærerikt å reise på oppdagelsesferd i byenes historie, fra by til by, fra epoke til epoke. I denne boka opplever man den enkelte gamle by, vandrer i dens historiske gater og på dens dens ærverdige torv og plasser, med storartede byggverk, broer, parker, folkeliv og atmosfære. En ser hvordan den byplanmessige sammenheng har bidratt til å gi dem deres spesielle utseende og karakter og får forståelse av byens utvikling. Med ordliste, navneregister og litteraturliste. Illustrert.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 1995
ISBN13 9788200224266
EAN 9788200224266
Omtalt sted Europa
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.