Historier i samfunnsfag lærer gir deg tilgang til alle de ti historiene på alle nivåer og begge målformer. I tillegg får du tilgang til den digitale lærerressursen på begge målformer. I den digitale lærerressursen finner du ni spennende undervisningsopplegg som dekker alle de ti historiene i serien. Undervisningsoppleggene inviterer til variert undervisning og setter de skjønnlitterære historiene i sammenheng med relevant fagstoff. En fagtekst med tilhørende bildekarusell gir læreren et spennende presentasjonsverktøy i undervisningen. Ni ekstra skjønnlitterære historier bygger bro mellom fagstoff og bøkene. En rik oppgave- og aktivitetsbank inviterer til aktivitetsbasert undervisning som pirrer elevenes nysgjerrighet og utforskertrang.
Forlag Fagbokforlaget
Utgivelsesår 2021