Himmelsk nytelse ; Hjertets juvel

av (forfatter) og Maggie Cox (forfatter).

Harlequin og HarperCollins Nordic 2017 E-bok

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Himmelsk nytelse

Sju sexy synder nr. 1

Gabriel Cabrera pleier å få alt han vil ha. Men det er før Alice Morgan feier inn og forstyrrer hans makelige liv. For det første: Han innser at hun er immun mot sjarmen hans, noe han aldri har opplevd før. Og for det andre: Han er helt fortapt, noe som definitivt aldri har hendt ham før. Han bestemmer seg for å friste henne - med ord som lover himmelsk nytelse, og med hender som er syndig følsomme. Noe som selvsagt er lettere sagt enn gjort når det gjelder Alice Morgan!

Hjertets juvel

Utsendt av et auksjonsfirma har forskeren Gina fått i oppdrag å vurdere den berømte Hjertets juvel. Legenden sier at smykket skal velsigne alle i riket Kabuyadirs kongeætt med evig kjærlighet. Men for lederen deres, Zahir, er det en forbannelse. Han tror nemlig ikke på følelser i ekteskapet, men kan absolutt se de politiske fordelene ved slike arrangementer. Spørsmålet er om Gina kan få ham på andre tanker?

Forlag Harlequin HarperCollins Nordic

Utgivelsesår 2017