Himmelens budskap til menneskene

av (forfatter).

Solens forlag 2015 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Boken vil gi deg en unik informasjon og innsikt i Den Åndelige Lære. Den er en samling av artikler som er skrevet av Mestrene i Himmelriket i forbindelse med overgangen til den nye tiden, den femte dimensjonen i den åndelige utvikling. Artiklene er publisert i forskjellige utenlandske alternative tidsskrifter. Det er et ønske at boken skal bidra til at menneskene ser meningen med sine liv i denne tidsepoken hvor deres emosjonelle karakter gradvis endres fra å være opptatt av sitt ego til å bli mer sosial, omtenksom og kjærlig mot sine medmennesker. Menneskene oppfordres i større grad å arbeide mer for sin sjels utvikling, å finne kjernen i seg selv og å lytte til sin intuisjon. Den femte dimensjonen skal leves i kjærlighetens tegn, hvor samvær, samspill og sosialt ansvar blir viktige verdinormer. Og i all videre utvikling må man ta hensyn til Moder Jords frekvenser og omsorgsfullt verne om hennes tilstand.
Noen av Mestrene som bidrar med sine artikler er foruten Erkeengel El Morya, Mester Jesus, Mester Kuthumi, Mester Djwhal Khul og Mesteren Maitreya, samt ytterligere åtte Mestre.

Bokdetaljer

Forlag Solens forlag

Utgivelsesår 2015

Format Heftet

ISBN13 9788293246060

EAN 9788293246060

Språk Bokmål

Sider 136

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket