Det har gått ti år siden Alan Langfords forkullede levninger ble oppdaget i den utbrente bilen hans. Hans kone Donna ble funnet skyldig i konspirasjon for å myrde mannen sin og har sonet ti år i fengsel. Men like før hun blir løslatt, får Donna et ekkelt sjokk: et anonymt brev som inneholder et bilde av mannen hennes. Mannen hun hater med hver eneste fiber i hennes vesen - mannen hun betalte for å få myrdet - virker veldig levende og har det bra. Hvordan er det mulig at mannen hennes fortsatt er i live? Hvor er han? Hvem sendte bildet, og hvorfor? Tom Thorne blir involvert i en sak der ingenting er som det ser ut til. Det vil ta ham mye lenger fra London-rytmen enn han noen gang har vært før – og nærmere en morder som vil gjøre alt for å beskytte sitt nye liv.
Utgivelsesår 2022
ISBN13 9788202767273
EAN 9788202767273
Serie Tom Thorne (9)
Genre Politi og detektiver Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket10 bokelskere følger dette verket.