En morder kopierer makabre mord fra gamle Hitchcock-filmer. Ofrene er vakre, unge kvinner knyttet til såpeoperaen Valentine Valley. Et av likene dukker opp ved Granger House. Der bor den tidligere filmstjernen Abby Connoly sammen med sin vakre datter Jennifer, som spiller i Valentine Valley. Etter å ha mottatt et trusselbrev ber Abby stesønnen Conar om å bo hos dem, for å passe på Jennifer. Hun er først ikke interessert i å bli overvåket av stebroren hun alltid har hatet, men det skal vise seg at hun trenger all den beskyttelse hun kan få.
Forlag Bladkompaniet
Utgivelsesår 2003