Hestevett

hvordan får du det?

av (forfatter) og Bente Bang-Nilsen (illustratør).

Pegasus 2012 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka gir ei innføring i de fleste sider ved hestehold og ridning, og tar for seg konkurranseformer, hobby- og turridning, trening og mønstring, utstyr og fôring, transport, skader og førstehjelp. Den gir tips for selve ridningen og for håndtering og hold av hesten. Boka er beregnet på både ryttere, foreldre og de som har egen hest uten fast trening.

Omtale fra forlaget

Hestevett er skrevet for alle aldersgrupper og er særlig beregnet på de som ikke har profesjonell hjelp i hverdagen; både ryttere og foreldre, og de som har egen hest uten fast trening. Boken gir nyttige tips både for selve ridningen, men også for utstyr og håndtering og hold av hesten. Boken tar på en enkel og oversiktelig måte for seg blant annet ridningens historie i Norge og konkurranseformer, hobby- og turridning, trening og mønstring, ustyr og fôring, transport, skader og førstehjelp. Innhold og illustrasjoner gjør at Hestevett er spesielt godt egnet som en innføring i hestehold og ridningens kunst. Boken er illustrert med forfatterens egne foto. Dette er en revidert og innbundet utgave av den bestselgende førsteutgaven fra 2008. Bente Bang-Nilsen er bosatt i Moss og har mer enn 40 års erfaring med hest. Hun er utdannet lærer og rideinstruktør og har drevet eget ridesenter. Hun bidrar jevnlig med artikler til hestemagasiner og har utgitt fire hestebøker tidligere.

Bokdetaljer

Forlag Pegasus

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788244200967

EAN 9788244200967

Serier Pegasus hestebøker Praktisk hestekunnskap

Språk Bokmål

Sider 78

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket