Dette er en viktig bok i vår tid om hva Gud gjør i landet vårt. Han er ikke bare i himmelen, han er også i byene våre! Han er med oss, og han ønsker at vi skal be for byene.
Da jeg skrev denne boken sa en Guds profet til meg: «Gjør boken ferdig! Gud trenger den.» Den hellige ånd ønsker å vise deg din posisjon i byen og gi deg myndighet og makt. Så stå opp og se hvor Gud har plassert deg og med hvilken hensikt. Denne boken vil hjelpe deg til å se og forstå Guds planer for byen din. Han vil gi deg byen!
I boken finner du blant annet:
hvordan be sammen
ulike former for bønn
lede en by gjennom en bønneprosess
åndelig kartlegging
åndelig krigføring
og mange flere verktøy for et effektivt bønneliv!
Päivi Heikkilä
er en banebrytende pionér og inspirator for byer i Finland og Europa. Hun har tjenestegjort i over 20 år innen forbønn (European Prayer Link og Finlands National Prayer Movements Forum) og undervist i flere nasjoner (blant annet i All Nations Convocation Jerusalem).
Heikkilä har gått på Oral Roberts Universitetet og deres bibelskole i USA. Hun har en sterk profetisk salvelse.
Forlag Proklamedia
Utgivelsesår 2015