Herlig glutenfritt

forretter, hovedretter, desserter og brød

av (forfatter), Kent Jardhammar (illustratør) og Monica Faye (oversetter).

Cappelen Damm 2011 Innbundet

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Med oppskriftene i denne boken vil alle gjestene få servert den samme gode, glutenfrie maten. I boken finnes det mange forretter, hovedretter, det lille ekstra gode tilbehøret og lekre desserter å velge imellom. I et eget kapittel finner du gode og spennende brød for alle ganer, og alt er helt glutenfritt. Den som vil, kan sette sammen egne menyer med utgangspunkt i bokens oppskrifter, slik at middagen blir skreddersydd for familie eller gjester. Ferdige menyforslag presenteres bak i boken. Oppskriftene i boken kan selvfølgelig også brukes hver for seg. Kanskje du velger å bake et lekkert brød med pesto og fetaost til en av bokens gode supper. En spennende krydret dessertpai fylt med karamellkrem, bær og frukt, passer ikke bare som dessert, men kan nytes til kaffen.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788202344825

EAN 9788202344825

Språk Bokmål

Sider 158

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

6 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket