Omtale fra forlaget
Med oppskriftene i denne boken vil alle gjestene få servert den samme gode, glutenfrie maten. I boken finnes det mange forretter, hovedretter, det lille ekstra gode tilbehøret og lekre desserter å velge imellom. I et eget kapittel finner du gode og spennende brød for alle ganer, og alt er helt glutenfritt. Den som vil, kan sette sammen egne menyer med utgangspunkt i bokens oppskrifter, slik at middagen blir skreddersydd for familie eller gjester. Ferdige menyforslag presenteres bak i boken. Oppskriftene i boken kan selvfølgelig også brukes hver for seg. Kanskje du velger å bake et lekkert brød med pesto og fetaost til en av bokens gode supper. En spennende krydret dessertpai fylt med karamellkrem, bær og frukt, passer ikke bare som dessert, men kan nytes til kaffen.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788202344825
EAN 9788202344825
Språk Bokmål
Sider 158
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket