Elev-CD-en inneholder mange av tekstene fra tekstboka. Denne CD-en kan kursdeltakerne bruke individuelt. De kan høre på innlesningene, og de kan gjenta selv. Læreren kan også bruke den i klasserommet. Lærer-CD-ene inneholder uttale- og lyttestoff til alle kapitlene. Oppgavene står i arbeidsboka, og læreren kan finne fullstendig tekst på nettstedet. Lærer-CD-ene er i hovedsak beregnet for læreren i undervisningen. Nettstedet inneholder varierte og selvinstruerende interaktive øvelser til hvert kapittel. Det er gratis tilgang til nettstedet www.herpaberget.cappelendamm.no. På nettsiden kan lærere også finne alle tekster til lytteprøvene, fasit til mange av oppgavene i arbeidsboka og ekstrastoff til læreverket. Lærere tildeles passord til ressurssiden ved å besøke nettstedet. Innhold spesielt for nivå C1 finnes på nettstedet. Læreverket består av: Tekstbok Arbeidsbok Elev-cd Lærer-cd-er Elevnettsted, gratis Lærerressurs på nettstedet, gratis
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2008
Format CD
ISBN13 9788202288563
EAN 9788202288563
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.