Omtale fra forlaget
Dette er boka for matglade folk som verdset lokale råvarer og matproduksjon. Boka viser korleis ein kan byggja ei merkevare ut frå dei ressursane ein har tilgjengeleg og det særmerkte i tradisjon, natur og kultur.
Oppskriftene inspirerer til å ta råvarene i bruk akkurat på den tida dei er best og lettast å få tak i, og du får gode tips om drikke til alle rettane.
I tillegg til forteljinga om Henjatunet, finn du omtalar av andre viktige mat- og drikkeprodusentar i Sogn. Også gjestene kjem til orde med sine helsingar og tilbakemeldingar.
Forlag Gardskjøkkenet forlag
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788230340486
EAN 9788230340486
Omtalt sted Sogn og Fjordane
Språk Nynorsk
Sider 202
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket