Forfatterne presenterer teori og metodikk for hvordan leseren kan heve sitt prestasjonsnivå. Her forteller de om personer som har fulgt denne metodikken og som har gjort suksess. I boken møter du blant andre Cecilie Leganger, Odd Reitan og koret Cantus.
De fleste av oss ønsker å prestere godt, på arbeid, innenfor idrett og kunst, i våre trivielle hverdagsliv. Men hvordan skal vi få det til?
.Hemmeligheten bak Den gode prestasjon. presenterer en konkret metodikk som viser deg hvordan du kan heve ditt prestasjonsnivå. Denne metodikken er utviklet av Total Consult, og bokens forfattere er grunnleggere av dette fremstående konsulentselskapet.
Samtidig får du møte sentrale personer innenfor næringsliv, idrett og kultur, som har fulgt metodikken i samarbeid med Total Consult, og dermed gjort suksess. Blant annet forteller Odd Reitan om utviklingen av REMA 1000, i dag et av Skandinavias største handelshus, verdens beste kvinnelige håndballkeeper, Cecilie Leganger, forteller om sin vei mot suksess, og det samme gjør Espen Bredesen.
Total Consult har også gått opp nye stier ved å arbeide med utøvende musikere. Blant andre TrondheimSolistene, i dag et internasjonalt berømmet kammerorkester, har hentet mye praktisk lærdom fra Total Consult, noe orkesteret har hatt stor glede av under samarbeidet med den tyske superfiolinisten Anne-Sophie Mutter.
Total Consults unike styrke er at sentrale begrep blir brutt ned til konkret atferd. Den gode prestasjon får aldri bli en abstraksjon, men blir omgjort til handling.
DENNE BOKEN ER EN FASCINERENDE INNFØRING I METODIKK OG GODE HISTORIER FORTALT AV SENTRALE AKTØRER INNENFOR NÆRINGSLIV, IDRETT OG KULTUR, OM HVORDAN DE HAR OPPNÅDD SUKSESS VED Å FØLGE METODIKKEN OM .DEN GODE PRESTASJON..
Forlag Communicatio forl.
Utgivelsesår 2004