Omtale fra forlaget
Hans-Erik Dyvik Husby, bedre kjent som Hank von Helvete, er ikke bare en habil sanger og skuespiller, men også en dreven kokk. Interessen for mat kom tidlig, og grilling har blitt en av hans store lidenskaper.
I denne boken gir Hans-Erik deg alle tipsene du trenger for å lykkes som grillmester.
Fra heite ventepølser, heftig hamburger, heavy hummer, elektrisk entrecote, hissig hval, fyrig høne til helstekt gris.
Toppet med egenkomponerte marinader.
Boken er krydret med små matanekdoter fra et langt rockeliv: Hvordan moren brakte inn en slags sydlandsstemning i hjemmet med gryteretten. Høytidsmiddagene Hans-Erik arrangerte for en gjeng med narkomane gategutter, som også var hans venner. Og de gode stundene på kjøkkenet sammen med kona Gro.
Forlag Improba
Utgivelsesår 2014
Format Innbundet
ISBN13 9788293303091
EAN 9788293303091
Språk Bokmål
Sider 153
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket