Omtale fra forlaget
Lær deg ekte barbecue - den nyeste mattrenden!
Nordmenn elsker grilling. Nå er også den amerikanske barbecue-trenden på full fart inn i det norske kjøkkenet. Mens tradisjonell grilling dreier seg om direkte varme og høy temperatur, foregår barbecue med indirekte varme og lav temperatur. Resultatet blir fantastiske måltider.
I denne boka lærer du det du trenger å kunne om barbecue fra Norges fremste barbecue-eksperter. Her er alt om barbecue-kulturens opphav i Texas, gode forklaringer på hva slags utstyr du trenger og hvordan du bruker det, hva slags brensel du fyrer opp med, og ikke minst et vell av gode oppskrifter. Forfatterne guider deg til de beste råvarene og viser hvordan du tilbereder både kjøtt og fisk på ekte barbecue-vis, med ulike kombinasjoner av saus, rubs og marinader. Boka inneholder også sideretter og tips til hva du kan drikke til. Resultatet blir det komplette barbecuemåltid slik du får det i Texas.
"Hvis du virkelig mener alvor med grillingen, er Angela Taliaferros «Helt Texas» obligatorisk lesning." - Kine Hult, Aftenbladet.
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2018
Format Innbundet
ISBN13 9788248921219
EAN 9788248921219
Omtalt sted Texas
Språk Bokmål
Sider 197
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket