Helt rocka!

opplæring for rockeband

se, hør og lær gitar, bass, tromme og vokal-stemmene til 12 klassiske rockelåter

av (forfatter).

DVDart 2005 DVD

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

DVD-en gir opplæring for både gitar, bass, trommer og vokal, og du kan lære 12 klassiske rockelåter av bl.a. Jimi Hendrix, Lenny Kravitz, Metallica, Prince, Beatles, DeLillos og Dum Dum Boys. Du kan velge å høre en ferdig miks av melodien, ett og ett instrument, eller en ferdig miks minus det instrumentet du selv spiller.

Omtale fra forlaget

.Helt Rocka" er en ny måte å lære seg et repertoar for et rockeband..På denne DVD-platen som inneholder 4 timer video og 8 timer musikk kan du velge å se hvordan hvert enkelt musiker (gitar, bass, trommer og vokal) fremfører de 12 melodiene som plata inneholder. Du kan velge bort lyden fra hvert instrument, eller bare høre ett instrument om gangen. Hvis du ikke får med deg det musikerne gjør ligger det ved et hefte som inneholder tekst, noter og tabulatur for både gitar, trommer og bass.. På vokalsporet får du opp teksten i bildet (karaoke) og på gitarsporet de akkordene som gitaristen bruker. Dyktige studiomusikere viser hvordan de spiller 12 klassiske rockelåter av bl.a Prince, Lenny Kravitz, Metallica, Jimmy Hendrix, Beatles og Deep Purple. Med èn DVD kan hele bandet innøve et nytt repertoar. Ypperlig for de som ønsker å starte et rockeband.

Bokdetaljer

Forlag DVDart

Utgivelsesår 2005

Format DVD

ISBN13 9788292343036

EAN 9788292343036

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket