Helt rått

av (forfatter) og Nils Vik (illustratør).

Schibsted 2000 Innbundet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

To sushikokker dro til Nord-Norge sammen med Uffe fra spisestedet Sult for å prøve fiskelykken. Møtet med den gjestfrie kulturen og utnyttelsen av råvarene kan du lese om i denne boka. Far og sønn Ishibashi lærer deg hvordan du kan lage sushi på ditt eget kjøkken.

Omtale fra forlaget

Japanerne elsker fisk. Derfor dro to av Norges beste sushikokker til Nord-Norge for å prøve fiskelykken. Møtet med den gjestfrie kulturen og utnyttelsen av råvarene kan du lese om i denne boka. Far og sønn Ishibashi lærer deg hvordan du kan lage sushi på ditt eget kjøkken. De startet Norges første sushibar i 1987. Sammen med Ian og Uffe fra det kritikerroste spisestedet Sult, fotograf Nils Vik, assistent André Severin og designer Thomas Myhre har de laget denne boka. I Norge har vi et enestående tilbud av råvarer fra havet. I sushi utnytter vi fiskens naturlige smak på en helt annen måte enn når den kokes eller stekes.

Bokdetaljer

Forlag Schibsted

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788251618311

EAN 9788251618311

Omtalt sted Japan Nord-Norge

Språk Bokmål

Sider 127

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket