Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på selskapsmat med fokus på smakssammensetninger, og gir mange råd og tips om blant annet forberedelser, essensielt kjøkkenutstyr, valg av vin og valg av råvarer. Her finner du oppskrifter på aperitiffer og snacks, forretter, hovedretter, småretter med ost; og desserter. Oppskriftene er gruppert etter hva slags vin som passer best til, og har opplysninger om blant annet tilberedningstid, vanskelighetsgrad og pris. Et eget kapittel handler om balanse i smakene i maten, og balanse mellom vin og mat. Har register.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på selskapsmat med fokus på smakssammensetninger, og gir mange råd og tips om blant annet forberedelser, essensielt kjøkkenutstyr, valg av vin og valg av råvarer. Her finner du oppskrifter på aperitiffer og snacks, forretter, hovedretter, småretter med ost; og desserter. Oppskriftene er gruppert etter hva slags vin som passer best til, og har opplysninger om blant annet tilberedningstid, vanskelighetsgrad og pris. Et eget kapittel handler om balanse i smakene i maten, og balanse mellom vin og mat. Har register.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788251622660
EAN 9788251622660
Språk Bokmål
Sider 219
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket