Boken setter fokus på kosthold og ernæring, hjem og bolig, egenutvikling og fordypning, behandlingsformer, organisasjoner, diagnosemetoder, og norske myndigheter og alternativ medisin. Med stikkordregister.
Helsehåndboka er Norges største informasjonskilde til helsespørsmål i vid forstand. I denne femte utgaven av Helsehåndboka er det spennende og inspirerende artikler om:
Kosthold & ernæring
Hjem & bolig
Barn & foreldre
Trivsel & trening
Sykdommer & plager
Behandlingsformer & terapier
Organisasjoner & foreninger
Adresseregisteret i Helsehåndboka gir landsdekkende oversikt over mer enn 5000 firmaer, terapeuter og institusjoner . og omfatter tilbud som spenner fra alternative behandlere til pasientforeninger og fra treningssentre til miljøbevisste arkitekter.
Helsehåndboka er et praktisk oppslagsverk for interesserte enkeltpersoner og for fagmiljøet, og benyttes i undervisning og kursvirksomhet.
Forlag Faun forl.
Utgivelsesår 2001