Hellig land - evig strid?

av (forfatter).

Genesis 2005 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken gir en innføring i bakgrunnen for konflikten mellom israelerne og palestinerne. Den inneholder møter med ulike grupper mennesker i de to samfunnene i dagens situasjon, en gjennomgang av den historiske utviklingen, og en analyse av hva det betyr at et land er hellig. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

"Når du står ved fjelltoppen omtrent der Abraham ble lovet at hans etterkommere skulle få bo i landet, er det vanskelig å begripe at det ikke er plass til dem alle, både jøder og palestinere. Hvorfor skulle ikke isralerne i Elon Moreh kunne dra ned til palestinerne i Nablus for å handle hos de lokale kjøpmennene? Hvorfor skulle de ikke kunne utvikle landet sammen? Da ville Guds løfte om at Israels folk skulle bo i landet og bli til velsignelse for folkene rundt seg være oppfylt. For å komme dit er det ikke nok med politiske løsninger. Det er bare mulig om det kommer til en forsoning mellom israelere og palestinere." Hellig land - evig strid? gir en innføring i bakgrunnen for konflikten mellom israelerne og palestinerne. Boken omfatter et møte med ulike grupper mennesker i de to samfunnene i dagens situasjon, en gjennomgang av den historiske utviklingen, og en analyse av hva det betyr at et land er hellig.

Bokdetaljer

Forlag Genesis

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788247603178

EAN 9788247603178

Omtalt sted Israel Palestina

Språk Bokmål

Sider 166

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket