Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka forteller om land og folk i de forskjellige delene av Hellas, og inneholder en mengde oppskrifter på forretter og salater, supper, paier og posteier, retter med egg, ris, pasta, fisk og sjømat, grønnsaker, kjøtt, bakverk og søtsaker. Med menyforslag, ordliste og oppskriftregister. Ill.
Omtale fra forlaget
Boka forteller om land og folk i de forskjellige delene av Hellas, og inneholder en mengde oppskrifter på forretter og salater, supper, paier og posteier, retter med egg, ris, pasta, fisk og sjømat, grønnsaker, kjøtt, bakverk og søtsaker. Med menyforslag, ordliste og oppskriftregister. Ill.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9788202164096
EAN 9788202164096
Serie Cappelens internasjonale kjøkken
Omtalt sted Hellas
Språk Bokmål
Sider 144
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket6 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket