Omtale fra forlaget
Jeg er utdannet kokk og dette er min første kokebok. Mine 5 år i Frankrike ga meg og familen mange smaksopplevelser som vi lærte å sette pris på.
Den franske maten har nå blitt en del av vårt kosthold, og våre gjester setter stor pris på den Prevencalske maten jeg serverer.
Norsk tradisjonsmat betyr også mye for meg, så det å tilberede den med en litt ny vri synes jeg er spennende.
Denne boken gir deg oppskrifter på norsk og fransk mat, og noen historier fra Provence og Norge.
Jeg håper du vil få inspirasjon og lyst til å kose deg på kjøkkenet med maten min.
Forlag Mosa designlab AS
Utgivelsesår 2021
Format Innbundet
ISBN13 9788269240900
EAN 9788269240900
Språk Bokmål
Sider 111
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket