Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på over 60 ulike hamburgere med kjøtt av okse, kalv, lam, kalkun, kylling, svin og fisk, samt vegetariske varianter.
Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på over 60 ulike hamburgere med kjøtt av okse, kalv, lam, kalkun, kylling, svin og fisk, samt vegetariske varianter.
Forlag Orion
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788245802719
EAN 9788245802719
Språk Bokmål
Sider 77
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket