Innbyggerne på planeten Jijo gjør seg klare for den endelige konfrontasjonen med sine fiender og undertrykkere. Deres eneste håp er mannskapet ombord på Streaker, et jordisk romskip, som består av høyerestående delfiner som er under kommando av et menneske. Streakers last er gamle gjenstander som kan avsløre hemmeligheten til de som først bragte intelligent liv til galaksene.
Forlag Orbit
Utgivelsesår 1999
Genre Science fiction
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket5 bokelskere følger dette verket.