Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Det thailandske kjøkken bruker fettfattige og sunne ingredienser med aromatiske krydder og urter, frukt og grønnsaker, ris, og relativt lite kjøtt. Kokeboken inneholder oppskrifter på forretter, supper, salater, fiske-, ris-, nudel- og vegetarretter, sauser og søtsaker. Med register. Illustr.
Omtale fra forlaget
Det thailandske kjøkken bruker fettfattige og sunne ingredienser med aromatiske krydder og urter, frukt og grønnsaker, ris, og relativt lite kjøtt. Kokeboken inneholder oppskrifter på forretter, supper, salater, fiske-, ris-, nudel- og vegetarretter, sauser og søtsaker. Med register. Illustr.
Forlag Frances Lincoln
Utgivelsesår 1997
Format Innbundet
ISBN13 9780711211179
EAN 9780711211179
Omtalt sted Thailand
Språk Engelsk
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket